Піца зі шпротами суттєво відрізняється від традиційнї італійської страви. Але якщо є бажання спробувати щось новеньке, обов'язково приготуйте піцу в такому незвичайному виконанні.
Підігріти молоко, змішати його з водою. Додати сіль і дріжджі, ретельно перемішати. Всипати борошно і оливкове масло, замісити тісто, накрити його рушником і залишити в теплому місці на годину. З тісту розкачати корж потрібного розміру. Викласти на тісто подрібнений часник, наступним шаром розкласти шпроти. Нарізати помідори і лимон скибками, викласти їх на піцу. Натерти сир, рясно посипати ним піцу. Запікати страву в духовці 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Для приготування піци ідеально підійдуть смачні, якісні шпроти від рибоконсервного заводу «Екватор» - лідера на українському ринку.