groupclock
Піца зі шпротами
Інгредієнти:
  • Шпроти - 1 банка
  • Борошно - 1 склянка
  • Молоко - чверть склянки
  • Оливкова олія - столова ложка
  • Вода - третина склянки
  • Половинка лимона
  • Помідор - 2 шт.
  • Дріжджі - 1 ч.л.
  • Зубчик часнику
  • Сир твердий - 150 гр.
  • Час:
  • 1 година 30 хв
  • Рецепт на:
  • 4 персони

Піца зі шпротами суттєво відрізняється від традиційнї італійської страви. Але якщо є бажання спробувати щось новеньке, обов'язково приготуйте піцу в такому незвичайному виконанні.

Рецепт приготування піци зі шпротами

Підігріти молоко, змішати його з водою. Додати сіль і дріжджі, ретельно перемішати. Всипати борошно і оливкове масло, замісити тісто, накрити його рушником і залишити в теплому місці на годину. З тісту розкачати корж потрібного розміру. Викласти на тісто подрібнений часник, наступним шаром розкласти шпроти. Нарізати помідори і лимон скибками, викласти їх на піцу. Натерти сир, рясно посипати ним піцу. Запікати страву в духовці 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Для приготування піци ідеально підійдуть смачні, якісні шпроти від рибоконсервного заводу «Екватор» - лідера на українському ринку.

Наші контакти