groupclock
Суп зі шпротами
Інгредієнти:
  • Шпроти в олії – 1 банка
  • Картопля – 2-3 штуки
  • Рис – півсклянки
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Велика морква – 1 шт.
  • Солодкий перець – 1 шт.
  • Запашний перець – кілька горошин
  • Зелень – кріп, петрушка
  • Насіння коріандру – 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Вода – 3 літри
  • Час:
  • 40 хвилин
  • Рецепт на:
  • 3 персони

Суп зі шпротами - це проста, але геніальна страва для повсякденного меню. Для її приготування потрібні прості й недорогі продукти.

Рецепт приготування супу зі шпротами

У киплячу воду покласти картоплю, нарізану невеликими кубиками, промитий рис і запашний перець. Підсолити за смаком. Підготувати продукти для засмажки: нарізати цибулю, натерти на дрібній тертці моркву, нарізати кубиками солодкий перець. Пасерувати підготовлені овочі, додати засмажку у воду, коли картопля і рис будуть майже готові. Додати в суп шпроти, цілком або в нарізаному вигляді. Кинути нашатковану зелень і насіння коріандру, дати супу покипіти п'ять хвилин.

Ароматні шпроти від українського рибоконсервного заводу «Екватор» зроблять суп особливо смачним і насиченим.

Наші контакти