groupclock

Сирний паштет з печінкою тріски

Сирний паштет з печінкою тріски
Інгредієнти:
  • Сир – 600 г
  • Печінка тріски консервована – 1 банка
  • Вершкове масло – 200 г
  • Невелика цибулина – 1 шт.
  • Сіль, перець за смаком
  • Червона ікра і листочки м'яти для прикраси
  • Тарталетки
  • Час:
  • 15 хвилин
  • Рецепт на:
  • 4 персони

Сирний паштет з печінкою тріски – ніжна і ароматна закуска, яка просто тане у роті. Страву можна включати в повсякденне меню або подавати до святкового столу.

Рецепт приготування сирного паштету з печінкою тріски

Протерти сир через сито, ретельно розім'яти вершкове масло. З'єднати сир і масло, перемішати до утворення однорідної маси. Злити масло з консерви, додати печінку тріски до молочних інгредієнтів. Додати дрібно нашатковану цибулю, підсолити і поперчити за смаком. Ретельно перемішати паштет або збити блендером. Перед подачею розкласти паштет в тарталетки, прикрасити червоною ікрою і листям м'яти.

Печінка тріски, виготовлена рибоконсервним заводом «Екватор», зробить смак сирного паштету чудово насиченим і незабутнім.

Наші контакти