Вершковий суп зі скумбрією – відмінна можливість урізноманітнити обіднє меню. Страва готується виключно на основі натуральних інгредієнтів, тому підходить для всієї родини.
Нашаткувати цибулю, почистити і нарізати картоплю. Пасерувати цибулю 2-3 хвилини, додати картоплю і обсмажувати ще 2 хвилини. Злити масло з консервної банки, розім'яти виделкою скумбрію. Довести до кипіння воду, додати кукурудзу, вершки, рибу, частину зелені. Підсолити і поперчити за смаком. Довести суп до кипіння і відразу зняти з плити. Прикрасити страву зеленню, подавати суп до столу в гарячому вигляді.
Вершковий суп буде смачним і ароматним, якщо ви подбаєте про якість інгредієнтів. Додайте в страву скумбрію від рибоконсервного заводу «Екватор» - і насолоджуйтеся незабутнім смаком!