groupclock

Вершковий суп зі скумбрією

Вершковий суп зі скумбрією
Інгредієнти:
  • Консервована скумбрія – 1 банка
  • Ріпчаста цибулина – 1 шт.
  • Картопля – 300 г
  • Рослинне масло – 1 ст. л.
  • Вода – 750 мл
  • Консервована кукурудза – 1 банку
  • Вершки – 150 мл
  • Петрушка для прикраси
  • Сіль, перець за смаком

  • Час:
  • 30 хвилин
  • Рецепт на:
  • 3 персони

Вершковий суп зі скумбрією – відмінна можливість урізноманітнити обіднє меню. Страва готується виключно на основі натуральних інгредієнтів, тому підходить для всієї родини.

Рецепт приготування вершкового супу зі скумбрією

Нашаткувати цибулю, почистити і нарізати картоплю. Пасерувати цибулю 2-3 хвилини, додати картоплю і обсмажувати ще 2 хвилини. Злити масло з консервної банки, розім'яти виделкою скумбрію. Довести до кипіння воду, додати кукурудзу, вершки, рибу, частину зелені. Підсолити і поперчити за смаком. Довести суп до кипіння і відразу зняти з плити. Прикрасити страву зеленню, подавати суп до столу в гарячому вигляді.

Вершковий суп буде смачним і ароматним, якщо ви подбаєте про якість інгредієнтів. Додайте в страву скумбрію від рибоконсервного заводу «Екватор» - і насолоджуйтеся незабутнім смаком!

Наші контакти