groupclock

Листковий салат зі скумбрією

Листковий салат зі скумбрією
Інгредієнти:
  • Консервована скумбрія – 1 банка
  • Пекінська капуста – 200 г
  • Кукурудза консервована – 1 маленька банка
  • Помідор – 2 шт.
  • Невеличкий огірок – 1 шт.
  • Оливкова олія – 4 ст. л.
  • Сирок плавлений – 1 шт.
  • Зелень – петрушка, кріп
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Час:
  • 15 хвилин
  • Рецепт на:
  • 4 персони

Цей легкий, соковитий, свіжий салат готується дуже швидко і ідеально підходить як для повсякденного, так і для святкового меню.

Рецепт приготування листкового салату зі скумбрією

Нарізати пекінську капусту, викласти рівномірно на плоску тарілку тонким шаром. Насипати шар консервованої кукурудзи, попередньо видаливши з банки рідину. Розім'яти виделкою скумбрію, викласти шар риби на кукурудзу. Наступними шарами розмістити нашаткований соломкою огірок та помідори, нарізані кубиками. Верхній шар сформувати з плавленого сирка, натертого на крупній тертці. Кожен шар злегка посипати зеленню. Приготувати соус: змішати оливкову олію, лимонний сік і дрібку солі. Рясно полити салат соусом.

Щоб повною мірою насолодитися легким смаком салату, не забудьте приділити пильну увагу вибору інгредієнтів. Кращий вибір - консервована скумбрія від українського рибоконсервного заводу «Екватор».

Наші контакти