Цей легкий, соковитий, свіжий салат готується дуже швидко і ідеально підходить як для повсякденного, так і для святкового меню.
Нарізати пекінську капусту, викласти рівномірно на плоску тарілку тонким шаром. Насипати шар консервованої кукурудзи, попередньо видаливши з банки рідину. Розім'яти виделкою скумбрію, викласти шар риби на кукурудзу. Наступними шарами розмістити нашаткований соломкою огірок та помідори, нарізані кубиками. Верхній шар сформувати з плавленого сирка, натертого на крупній тертці. Кожен шар злегка посипати зеленню. Приготувати соус: змішати оливкову олію, лимонний сік і дрібку солі. Рясно полити салат соусом.
Щоб повною мірою насолодитися легким смаком салату, не забудьте приділити пильну увагу вибору інгредієнтів. Кращий вибір - консервована скумбрія від українського рибоконсервного заводу «Екватор».