Консервована кілька гармонійно доповнює смак хрустких сирних грінок. Ви можете готувати цю страву на сніданок або подавати до святкового столу у вигляді закуски.
Рецепт приготування грінок із кількою
Обсмажити шматочки хліба на вершковому маслі до появи хрусткої скоринки. Розім'яти кільку виделкою, змішати її з фаршем і сирими жовтками, додати сіль, перець і роздавлений часник. Викласти отриману масу на грінки, рясно посипати тертим сиром. Помістити в духовку або мікрохвильовку на кілька хвилин, щоб сир повністю розплавився. Подавати до столу в гарячому вигляді.
Щоб грінки вийшли ніжними і апетитними, використовуйте для їх приготування високоякісну кільку в томатному соусі від рибоконсервного заводу «Екватор».