groupclock

Грінки з кількою в томатному соусі

Грінки з кількою в томатному соусі
Інгредієнти:
  • Кілька в томатному соусі - 1 банка
  • М'ясний фарш - 200 г
  • Вершкове масло - 20г
  • Скибочки хліба - 8 шт.
  • Сир - 100 г
  • Яєчні жовтки - 2 шт.
  • Ріпчаста цибуля - 1 шт.
  • Маринований огірок - 1 шт.
  • Петрушка для прикраси
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль, перець за смаком
  • Час:
  • 20 хвилин
  • Рецепт на:
  • 4 персони
Консервована кілька гармонійно доповнює смак хрустких сирних грінок. Ви можете готувати цю страву на сніданок або подавати до святкового столу у вигляді закуски.

Рецепт приготування грінок із кількою

Обсмажити шматочки хліба на вершковому маслі до появи хрусткої скоринки. Розім'яти кільку виделкою, змішати її з фаршем і сирими жовтками, додати сіль, перець і роздавлений часник. Викласти отриману масу на грінки, рясно посипати тертим сиром. Помістити в духовку або мікрохвильовку на кілька хвилин, щоб сир повністю розплавився. Подавати до столу в гарячому вигляді.

Щоб грінки вийшли ніжними і апетитними, використовуйте для їх приготування високоякісну кільку в томатному соусі від рибоконсервного заводу «Екватор».


Наші контакти