Картопляні биточки з сардиной – чудова страва для повсякденного меню. Для його приготування не потрібно довго стояти біля плити. Кілька хвилин – і апетитні хрусткі биточки будуть готові.
Відварити картоплю і приготувати пюре, додати в нього сире яйце і вершкове масло. Круто відварити і подрібнити решту яєць. Нарізати цибулю, натерти моркву, пасерувати овочі. Підготувати зелень: нашаткувати зелену цибулю, петрушку, кріп. Викласти сардини в тарілку, попередньо зливши масло. Розім'яти рибу виделкою, змішати з яйцями і овочами для приготування начинки. Сформувати кульки діаметром 5 см з поглибленням у центрі, покласти по чайній ложці начинки, акуратно зімкнути края. Кожен биток обваляти в борошні, обсмажити до рум'яної скоринки на соняшниковій олії. Викласти на блюдо і прикрасити зеленню.
Якщо ви хочете, щоб биточки стали справжнім кулінарним шедевром, використовуйте для їх приготування якісні українські сардини від рибоконсервного заводу «Екватор».