groupclock

Картопляні биточки з сардиною

Картопляні биточки з сардиною
Інгредієнти:
  • Сардини в олії – 200 г
  • Картопля середнього розміру – 8-10 шт.
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйце куряче – 5 шт.
  • Вершкове масло – 2 ст. л.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Зелена цибуля, кріп, петрушка
  • Сіль, перець за смаком
  • Час:
  • 20 хвилин
  • Рецепт на:
  • 4 персони

Картопляні биточки з сардиной – чудова страва для повсякденного меню. Для його приготування не потрібно довго стояти біля плити. Кілька хвилин – і апетитні хрусткі биточки будуть готові.

Рецепт приготування картопляних биточків із сардиною

Відварити картоплю і приготувати пюре, додати в нього сире яйце і вершкове масло. Круто відварити і подрібнити решту яєць. Нарізати цибулю, натерти моркву, пасерувати овочі. Підготувати зелень: нашаткувати зелену цибулю, петрушку, кріп. Викласти сардини в тарілку, попередньо зливши масло. Розім'яти рибу виделкою, змішати з яйцями і овочами для приготування начинки. Сформувати кульки діаметром 5 см з поглибленням у центрі, покласти по чайній ложці начинки, акуратно зімкнути края. Кожен биток обваляти в борошні, обсмажити до рум'яної скоринки на соняшниковій олії. Викласти на блюдо і прикрасити зеленню.

Якщо ви хочете, щоб биточки стали справжнім кулінарним шедевром, використовуйте для їх приготування якісні українські сардини від рибоконсервного заводу «Екватор».

Наші контакти