Приготування цієї страви не потребує особливих клопотів. Сардина в лаваші виручить, коли потрібно приготувати швидке, але оригінальне блюдо.
Відварити яйця круто, дрібно нарізати їх, натерти сир на дрібній тертці. Промити кріп і зелену цибулю, обсушити і нашаткувати. На лаваш викласти шарами нарізані яйця, тертий сир. Зробити майонезну «сітку», рясно посипати зеленню. Викласти сардину в тарілку, розім'яти виделкою. Розкласти на лаваш консервовану рибу з мінімальною кількістю масла. Насипати ще трохи зелені і щільно загорнути лаваш. Обернути рулет харчовою плівкою і поставити в холодильник на деякий час. Перед подачею на стіл нарізати шматочками товщиною 2-3 сантиметри.
Щоб лаваш вийшов смачним і насиченим, використовуйте для його приготування якісний український продукт - сардини в олії від рибоконсервного заводу «Екватор».